Waar ga jij naartoe op vakantie?

Leuke vakantiebestemmingen

Tegenwoordig kun je gaan en staan waar je wilt als het om een vakantie gaat, de wijde wereld ligt voor je open. Of je nu in je eigen land op vakantie gaat, of je wilt naar de andere kant van de wereld. Leuke vakantiebestemmingen is een erg breed begrip, wat voor de één leuk is hoeft dat voor de ander niet te zijn. Feit is wel dat iedere bestemming wel iets heeft wat aantrekt, of je nu van mooie natuur houd of cultuur. Zoek je de zon op in Spanje, of ga je naar zuid Duitsland voor de prachtige natuur te bekijken.

Met de auto of de trein

Naast de auto en het vliegtuig heb je natuurlijk ook de trein nog om op vakantie mee te gaan, je komt onderweg met de trein ook leuke bestemmingen tegen. Dwars door Europa reis je door verschillende landen die je aan kunt doen, voordeel van de trein is dat je bij iedere bestemming met het openbaar vervoer moet en zo veel van de stad ziet. Wil je wat makkelijker je eigen verplaatsen dan is de auto eenvoudig, in een mum van tijd zit je België of Frankrijk, maar ook Spanje is zeer goed te doen met de auto.

Leuke vakantiebestemmingen

Pak het vliegtuig

Leuke vakantiebestemmingen verder weg kun je eenvoudig bereiken met het vliegtuig, in relatief korte tijd kun je grote afstanden overleggen. Nadeel is alleen dat je wel beperkt bent met je bagage, je kunt niet alles meenemen of mee terug nemen als je weer naar huis gaat. In Europa ben je in een uurtje bijvoorbeeld in Spanje, in de ochtend zit je nog in Nederland. Eind van de middag lig je heerlijk te genieten van de Spaanse zon, dat is het voordeel van met het vliegtuig op vakantie gaan.