Iphone 6 hoesjes van Gadgetbay

Gadgetbay.nl is een website waar je IPhone 6 hoesjes kunt bestellen. De keuze in hoesjes voor je IPhone 6 is enorm, Gadget Bay heeft ze in allerlei soorten, maten, kleuren en hij biedt natuurlijk de nodige bescherming.

Zij hebben niet alleen telefoonhoesjes voor de IPhone 6 maar ook voor de andere IPhone maten.

De levertijd

Ook hoef je helemaal niet lang te wachten totdat je de bestelling thuis ontvangt want, je bestelling wordt snel verzonden voor maar € 1,50. Het fijne is dat je bij Gadget Bay 14 dagen bedenktijd hebt over je bestelling van de IPhone 6 hoesjes.

Achteraf betalen

Je kunt zelfs kiezen voor veilig achteraf betalen. Dit is erg fijn want, je kunt de producten dan in het echt zien voor dat je het betaald. Als je niet tevreden bent over je product krijg je je geld terug.

De website

Je kunt zonder zorgen je gegevens invullen op deze site dit komt omdat er een beveiligde en versleutelde verbinding zit op die pagina’s. Als je een vraag hebt over een product of andere vragen kunt u altijd de klantenservice bellen. Op deze site kun je ook andere spullen kopen dan IPhone 6 hoesjes namelijk, kabels/opladers, oortjes en gadgets voor je telefoon.