3x wanddecoratie met een personal touch

Bestaat de inrichting van jouw woonkamer al uit de meest trendy kleuren, gaafste ideeën en perfecte combinaties, maar ontbreekt er toch iets? Wat mist in jouw interieur is de personal touch. En dat terwijl jouw persoonlijkheid je interieur juist zo uniek maakt. Als je je interieur meer karakter wilt geven, maar wel wat tips kunt gebruiken, is dit artikel iets voor jou. Wij geven je 3 tips voor wanddecoratie met een personal touch. 

Persoonlijke collage

Je hebt ongetwijfeld een aantal bijzondere herinneringen laten vastleggen. Die ene gave vakantie, die prachtige familiedag of geboorte van een zoon of dochter. Stuk voor stuk zijn dit herinneringen die je wilt ophangen en een mooie plek wilt geven aan de muur. Dit kun je doen door een fotolijst op te hangen, maar je kunt ook allerlei verschillende maten fotolijsten ophangen. Kies voor ronde, vierkante, rechthoekige en ovale lijstjes. Je kunt voor verschillende afmetingen en kleuren kiezen, en jouw persoonlijke stijl laten terugkomen. Combineer de lijstjes met andere decoratie, zoals een wandklok, spreuk, plank, spiegel of plant en je bent klaar!

Jouw favoriete stad

Heb jij een voorliefde voor één specifieke stad? Misschien is dit wel de stad waarin jij bent geboren, waar jij het liefst bent te vinden of waar jouw favoriete sportclub speelt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Amsterdam of Rotterdam, of voor een buitenlandse hoofdstad waarin jij de mooiste vakanties hebt beleefd. Je kunt de steden prints bestellen op canvas of fotobehang en deze in een mooie lijst aan de wand hangen. Met een poster van jouw favoriete stad geef je de wand in draai jouw eigen personal touch. Je kunt ook foto’s in de vorm van jouw favoriete land of stad aan de muur hangen, bijvoorbeeld New York. Zo kun jij er altijd aan worden herinnerd! 

Smart-tv 

Smart-tv’s zijn natuurlijk niet meer weg te denken uit de woonkamer. Maar wist je dat de nieuwste apparaten zijn uitgerust met nieuwe functies? Steeds meer smart tv’s zijn uitgerust met een ‘ambient mode’. De QLED TV van Samsung. Dit houdt ook wel in dat je wanneer het toestel uit staat, niet langer naar een zwart beeld hoeft te kijken. Je kunt nu als de tv op stand-by modus staat zelf verschillende achtergronden projecteren op het scherm. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een gaaf kunstwerk dat helemaal opgaat in je interieur. Wil je het nog persoonlijker aanpakken? Dan kun je ook jouw favoriete foto’s projecteren. Zo heb je een smart-tv en fotolijst in een!