Waarom kopen als je vanaf € 35 een Beamer kunt huren in Groningen

Heb je een belangrijke presentatie? Wil je een gezellig feestje vieren? Komt die belangrijke sportwedstrijd eraan? Dan kun je bij KNAL Verhuur al vanaf € 35 een beamer huren in Groningen. Ze hebben zowel een goedkope standaard beamer als een professionele kwaliteit Full HB beamer. U roept, zij draaien. Uiteraard hebben ze behorende projectieschermen, televisies en wat u verder nog nodig heeft.

 

Zoekt u meer?

KNAL Verhuur heeft ook karaoke sets, complete geluidsinstallaties en nog vele andere artikelen voor je in de verhuur. Alles wat je zoekt om je bruiloft, bedrijfsevent, sportwedstrijd, presentatie, film marathon, jubileum, festival, expositie of concert tot een succes te maken, verhuren wij. Jouw evenement kan met hun hulp en hun artikelen niet mislukken.

 

Kies een beamer

Je hebt bij KNAL Verhuur de keuze uit een budget beamer of een professionele beamer. De budget LED beamer heeft een laag stroomverbruik en is geschikt voor kleine groepen. Als je gezellig met een groep vrienden naar een film wilt kijken, of naar die spannende vakantie video, dan is dit een uitstekende keuze. Als je meer kwaliteit wilt, dan kun je een professionele Full HD kwaliteit beamer huren. Voor een donkere ruimte heeft deze beamer voldoende lichtopbrengst (lumen) om een mooi en scherp beeld te realiseren. Geef je een presentatie in een professionele setting, of wil je echt het beste van het beste voor die geweldige voetbalwedstrijd, dan is deze beamer de beste optie. Natuurlijk hebben zij bijpassende projectieschermen op metalen wielen voor beide soorten beamers. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en klaar ben je.

 

Huren is een goede keus

Geen hoge aanschafkosten voor een dure beamer en een kostbaar projectiescherm dat je maar af en toe gebruikt. Wel genieten van de nieuwste modellen. Zo blijf je bij de tijd en heb je profijt van het feit dat beamers steeds kwalitatief beter worden, maar voel je dit niet in je portemonnee. KNAL Verhuur maakt dit voor een laag bedrag voor je mogelijk.

 

Wij zijn goedkoop

KNAL Verhuur verhuurt een budget beamer vanaf € 35 per dag. Een Full HD beamer is vanaf € 50 per dag te huur en een bijbehorend projectiescherm (200 cm) voor slechts € 30 per dag. Je hebt dus een complete set voor € 65 of € 80 per dag. Goedkoop als je een bijzondere dag of gebeurtenis nog specialer wilt maken. Iedereen zal er zeker van genieten.